Με την χρήση του συνεργάτη μας ( ACS ), με χρέωση παραλήπτη, ισχύουν τα παρακάτω:
· Αν η επιστροφή αφορά εκπτωτικό είδος, το κόστος των μεταφορικών είναι συνολικά 5,90€ και η χρέωση τους γίνεται στην επόμενη παραγγελία ( αποστολή αντικατάστασης ).
·Αν η επιστροφή αφορά είδος της νέας συλλογής, τα μεταφορικά κόστη της πρώτης επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρεία, ενώ για κάθε αλλαγή από εκεί και πέρα χρεώνεστε τα μεταφορικά 3,90€.

Κόστος αντικαταβολής (2€)

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Για να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων παρακαλείστε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία iban, όνομα τράπεζας, και όνομα δικαιούχου στα σχετικά πεδία του εντύπου. Η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 20 εργάσιμων ημέρων από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας .

Μεταφορικά Κόστη Επιστροφής Χρήματων:
Με τη χρήση του συνεργάτη μας (ACS) με χρέωση παραλήπτη, ισχύουν τα παρακάτω:
1. Αν η επιστροφή αφορά εκπτωτικό είδος, το κόστος των μεταφορικών είναι συνολικά 3.00€ και αφαιρείται από το συνολικό ποσό της κατάθεσης.
2. Αν η επιστροφή αφορά είδος της νέας συλλογής, τα μεταφορικά κόστη επιβαρύνουν την εταιρεία.
Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρεία, ανεξάρτητα με τα προϊόντα (εκπτωτικά ή μη) επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά κόστη και τα καταβάλετε στην εταιρεία που έχετε επιλέξει κατά την αποστολή του δέματος.