Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται μόνο στην ελληνική επικράτεια, εντός δυο-τριών (2-3) εργάσιμων ημέρων μέσω της εταιρείας ACS αφού γίνει η επιβεβαίωση της παραγγελίας σου δωρεάν.

*Λόγω της υπερφόρτωσης των δικτυών courier, η παράδοση της παραγγελίας σας ενδέχεται να καθυστερήσει. Από την πλευρά μας δουλεύουμε με σκοπό να φτάσει το συντομότερο στα χέρια σας.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή της Υπηρεσίας συναινείτε στην γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σου προς την ως άνω εταιρεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.
Η διανομή των προϊόντων γίνεται από τις 9:00 μέχρι της 18:00 από Δευτέρα ως Παρασκευή. Μόλις η παραγγελία φτάσει στην διεύθυνση παραλαβής, θα σου ζητηθεί υπογραφή προκειμένου να παραδοθεί.

Αν το εμπόρευμα φτάσει στον προορισμό του και δεν υπάρχει άτομο να το παραλάβει , τότε η συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφοράς θα κάνει άλλες δυο προσπάθειες τις επόμενες εργάσιμες για να παραδώσουν το προϊόν σε σένα αφήνοντας σου μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσεις με τον αρμόδιο εκπρόσωπο τους. Το χρονικό περιθώριο για να επικοινωνήσεις μαζί τους και να καθορίσετε την εκ νέου αποστολή του προϊόντος σε εσάς είναι 3 εργάσιμες ημέρες. Με το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος το προϊόν επιστρέφεται αυτόματα στις αποθήκες μας. Όταν το προϊόν επιστραφεί σε εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για τις εναλλακτικές που σου προσφέρουμε. Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας, η εταιρεία δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier στη διεύθυνση που μας έχεις ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά της έξοδα.
Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχώρησες στη φόρμα δεν είναι σωστά η εταιρεία δεν φέρει καμιά ευθύνη για την παράδοση.